Veckan Video!

Veckans video har jag tyvärr blivit tvungen att välja ut själv och mitt val blev ganska så självklart.
Hoppas ni har haft bra och härliga dagar här på bloggen! Jag hoppas verkligen att ni fortsätter följa!
En gubbe och en kvinna var på konsum när mannen frågade:
- Har de inga bananer?
Kvinnan svarade:
-Tyst, de kanske tar din. Det vore bedrövligt, som att du inte vore nog dålig...

Alla vill ha den!

Hackergruppen Anonymous använder V för vendetta masken i samband med deras hot på videos på youtube. De har bland annat hotat med att hacka Facebook och en massa andra räder. Gruppen vill försöka sig på att stoppa sidor som de anser är dåliga i deras tycke.
Nu till saken detta egentligen handlar om, alla vill ha masken som vissa medlemmar i gruppen använder, ja precis denna mask!
En butik i stockholm påstår att deras försäljning har ökat väldigt mycket av just de här maskerna de senaste månaderna. Kanske det kan bero att halloween har varit i hälarna? Jag blev själv just lite sugen på att införskaffa just en sån här mask, jag vill ju gärna förknippas med ''Secret One''.

Läs nyheten i sin helhet här : Aftonbladet!

"We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us - always"

Clip of the day!

Dagens klipp valde jag för att det är en så otroligt skönt härlig 8-åring, jag förstå mig inte på hur en åttaåring ens kan prata på det här sättet och vara så pass händig. Han är säkert mer praktiskt än många andra vuxna män om jag skulle få gissa. Ni får gärna ta och visa upp det här klippet för många andra, för det är verkligen otroligt
!

Som sagt så kan man inte annat än imponeras av pöjken!
Jag gillar verkligen hur han bossar över gamlingen!
Emanuel: Kom hiiit, du skuuu komma hiiit!

Projekt Mars 500

Japp som det låter så har sex stycken kommit tillbaka från sin resa till ''mars''. Dem har alltså bara varit på en tur till Mars fram och tillbaka. Ingen stor deal med det, eller? Dem har spenderat 520 dagar i en simulation av att de har rest till mars och sedan tillbaka. Tiden har dom tillbringat i en verklighetstrogen farkost.
Forskningen visade att det var fullt möjligt att psykologiskt klara utav att resa till Mars och sedan hem igen. Landningen skedde klockan 11 idag och när ''astronauterna'' kom ut så möttes de av applåder.
En utav testpiloterna sa sig vara beredd på att åka med om det skulle bestämmas att det skulle göra på riktigt.

Vill ni läsa artikeln i sin helhet följ länken: Aftonbladet

Visst måste det vara så otroligt roligt att gå in i en rymdfarkost för att veta att man endast ska vara där bara för att andra kluriga forskare ska få reda på om det ens är psykiskt möjligt att resa till Mars... Skitroligt.
Testpilot 1: Vad blire för käk idag då grabbar?
Testpilot 2: Blir nog snabblasagn..
Testpilot 1: Idag igen???? FUUUUUUUUU!

Här kommer dagens klipp!

Jag väljer att nominera denna reklamfilm till Clip of the day pågrund av dess eleganta musik som sätter sig så härligt bra på hjärnan. Dock så tycker jag att det också är en väldigt larvig video men det kanske är så det måste vara för att folk ska reagera på den.
Själv så är jag väll inte den personen som väljer Felix ketchup framför Heinz ketchup men fortsätter felix mata ut sån här reklam så vettitusan.
Ge gärna betyg på filmen från 1-10 så kommer jag i slutet av veckan, närmare bestämt på söndag visa veckans film alltså den filmen som har fått bästa betyget av läsarna och skriver lite mer om filmen!

Written by ''Secret One''

Inte alla dagar!

Japp, som rubriken lyder så har jag sett en mycket märklig och minst sagt udda nyhet på allas vår Aftonbladet!
Som sagt det är ju ändå inte alla dagar något sånt här händer.... Kan tänka mig att det var ungefär såhär i hytten på fartyget.
Captain: Zzzz...
Kraassczh.
Second Captain: Eyyh captain we did just drive over a boat.
Captain: What the hell?
Second Captain: You heard me!
Kommentera gärna och säg vad ni tyckte om den här nyheten!


Written by ''Secret One''

Tjenare!

Roligt om du har hittat dig hit käre besökare! Det är jag som är ''Secret One''. Här hade jag tänkt skriva om allt intressant som hänt under dagen. Ni kan väll se det som en nyhetssida med många utav mina egna tankar och åsikter inblandade!

Jag hade tänkt lägga upp detta konceptet på det viset att jag kör med huvudkategorin: HäntXtra, där skriver jag om det jag nyss sagt. Sen har jag även en till kategori som jag ska kalla: Youclip Of The Day, där skriver jag och visar dagens Youtubeklipp som är väldigt bra. Det kommer både visas okända och kända klipp.

Jag funderar även över en massa andra kategorier att skriva om men kommer inte på någon just nu, ni får gärna tipsa om ideér om ni kommer på några, Ha en jäklaaa brau dag.

Written by ''Secret One''

RSS 2.0